РЕАЛІЗАЦІЯ ПРИНЦИПІВ УНІВЕРСАЛЬНОСТІ В СИСТЕМІ ДИСТАНЦІЙНОГО ВИКЛАДАННЯ КУРСУ «ОСНОВИ АЛГОРИТМІЗАЦІЇ ТА ПРОГРАМУВАННЯ» ЗА ДОПОМОГОЮ ІНФОРМАЦІЙНОГО СЕРЕДОВИЩА ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ ВЕБ ОАП (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті розглянуто роль, місце та особливості викладання курсу “Основи алгоритмізації та програмування ” в системі підготовки вчителя інформатики . Розкрито один з методичних принципів , який лежить в основі побудови та використання інформаційного середовища дистанційного навчання (ІСДН) Веб ОАП.
Keywords: алгоритмізації; програмування; Херсонський; методичний принцип; середовище дистанційного навчання