ТЕСТОВІ ПРОГРАМИ ЯК ЗАСІБ ЗДІЙСНЕННЯ ДИФЕРЕНЦІЙОВАНОГО ПІДХОДУ ДО КОНТРОЛЮ ТА КОРЕГУВАННЯ НАВЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ УЧНІВ З ФІЗИКИ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті обґрунтовується необхідність впровадження диференційованого підходу до контролю навчальних досягнень учнів та комп’ютерної підтримки цього процесу.
Keywords: контроль; коригування; навчальні досягнення учнів; фізика; програмні педагогічні засоби