КОМ’ПЮТЕРНА ПІДТРИМКА НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ СУДНОВОДІЇВ МОРЕХІДНІЙ АСТРОНОМІЇ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті розглянуті можливості застосування комп’ютера під час навчання судноводіїв визначенню зчислимих висоти і азимута світила в межах навчальної дисципліни «Морехідна астрономія».
Keywords: MS Excel; траєкторія руху судна; морехідна астрономія