ЗАСТОСУВАННЯ ПРОГРАМНО-ПЕДАГОГІЧНИХ ЗАСОБІВ НАВЧАННЯ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ МАТЕМАТИКИ ЯК УМОВА ФОРМУВАННЯ ІНФОРМАТИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ШКОЛЯРІВ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті розглядається можливість використання програмно-педагогічних засобів навчання під час вивчення курсу математики основної школи для формування інформативної компетентності школяра.
Keywords: програмно-педагогічні засоби; компетентності; математика; комп’ютер