QT ЯК ЗАСІБ БАГАТОПЛАТФОРМОВОЇ РОЗРОБКИ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У даній статті розглядаються можливості інструментарій розробки кросплатформеного ПЗ Qt, і проводиться їх порівняння з можливостями Java.
Keywords: Java; Qt; кросплатформеність; порівняння