ВИКОРИСТАННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У МІЖПРЕДМЕТНИХ ПРОЕКТАХ ПІД ЧАС НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ З ФІЗИКИ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті розглядаються можливості використання комп’ютерних технологій при виконанні учнями міжпредметних проектів з фізики під час навчальної практики.
Keywords: комп’ютерні технології; міжпредметні проекти; навчальна практика