ФОРМУВАННЯ ПІЗНАВАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ ЗАСОБАМИ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
В даній статті розглянута проблема формування пізнавальної активності дітей дошкільного віку засобами ІКТ. Запропоновано виклад матеріалу проводити методом застосовування web-мультимедіа середовище «Дошкільнятко». Обґрунтовано раціональне використання даного продукту.
Keywords: «Дошкільнятко»; «Райдужний корабель»; інформаційно-комунікативні технології; дошкільна освіта; пізнавальна активність