ПСИХОЛОГІЯ ШВИДКОЇ РОЗРОБКИ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ – 2010 (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
Стаття заснована на досвіді розробки і супроводу систем в декількох прикладних областях (фізика, торгівля, телекомунікації) в 1999-2010 рр.. Проекти виконувалися робочими групами для приватного замовника і невеликих підприємств. Даний сектор ринку пропонує багатьом молодим розробникам реалізувати свої схильності поза досяжністю корпоративного менеджменту. У статті відзначений факт високої проф. рівня програмістів СНД і довготривала необхідність відтворення і підтримки цієї спільноти.
Keywords: программа; психологія; розробка; швидкісна