ОСОБЛИВОСТІ РОЗРОБКИ ОСВІТНЬОГО СТАНДАРТУ З ІНФОРМАТИКИ (НАПРЯМ ПІДГОТОВКИ 040302) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті описано оснівні принципи розробки та структура проекту освітнього стандарту з напряму підготовки 040302 ІНФОРМАТИКА.
Keywords: галузевий стандарт; напрям підготовки; інформатика; ІТ-спеціаліст