АРХІТЕКТУРА ТА ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ ПРОГРАМНОГО КОМПЛЕКСУ "KSU FEEDBACK" (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті розглядається проблема побудови зворотного контуру. Наводиться варіант її вирішення за допомогою програмного комплексу "KSU Feedback". Докладно аналізуються архітектура та інтерфейс даного проекту. Підкреслюються переваги сервісу в порівнянні з існуючими рішеннями.
Keywords: архітектура; база даних; зворотний контур; моніторинг анкетування; опитування; освітній процес; програмний комплекс