МОДУЛЬ «ВІРТУАЛЬНА ЕЛЕКТРОННА ДОШКА» СИСТЕМИ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ «ХЕРСОНСЬКИЙ ВІРТУАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ 2.0» (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
Представлені результати моделювання структури, побудови моделі навчання та розробки програмного модуля Whiteboard – віртуальної електронної дошки системи дистанційного навчання «Херсонський віртуальний університет».
Keywords: віртуальна електронна дошка; програмний модуль Whiteboard; система дистанційного навчання