РОЗРОБКА ПРОГРАМНОГО КОМПЛЕКСУ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ТА ВІДТВОРЕННЯ СУЧАСНИХ НАВЧАЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті проаналізовані недоліки існуючих рішень в області засобів створення лекційних матеріалів та запропоновані шляхи їх усунення. Запропонована модульна архітектура нового комплексу, який буде підтримувати роботу з лекційними матеріалами різних типів, шаблонами, інтерактивними елементами, які можуть демонструвати динамічні процеси, а також включатиме банк лекційних матеріалів з можливостями пошуку, сортування, та групування даних.
Keywords: лекційні матеріали; бази даних; навчання; програмне забезпечення