РІШЕННЯ ЗАВДАНЬ З МІКРОЕКОНОМІКИ ЗА ДОПОМОГОЮ ПРОГРАМНИХ МОДУЛІВ ISPEZ ДИСТАНЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ MOODLE (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті викладені основні аспекти впровадження інтегрованого середовища контролю знань студентів із мікроекономіки. Розглянута структура середовища розв’язання із вбудованими програмними модулями (математичним і графічним редакторами) для розв’язання типових завдань із мікроекономіки у ході поточного і підсумкового контролю знань студентів різних форм навчання.
Keywords: задачі; мікроекономіка; підсумковий контроль знань; поточний контроль знань; системи дистанційного навчання; тестування