ДИСКРЕТНА МАТЕМАТИКА ЯК ФУНДАМЕНТАЛЬНА ДИСЦИПЛІНА В СИСТЕМІ МАТЕМАТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВПРОГРАМІСТІВ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
Фундаментальна математична підготовка є важливою ланкою професійної підготовки майбутніх інженерів-програмістів. У статті розглянуті існуючі підходи до викладення основ дискретної математики фахівцям ІТ-профілю, проведено порівняльний аналіз сучасних українських і зарубіжних підручників з дискретної математики для ІТ-фахівців.
Keywords: фундаментальна підготовка; математична освіта інженерів-програмістів; дискретна математика