ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ В ФОРМІ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
Представлені результати організації та моделювання процесу навчання з підвищення кваліфікації кадрів з використанням дистанційного навчання. Описано досвід використання системи дистанційного навчання «Херсонський віртуальний університет» на курсах підвищення кваліфікації викладацького складу Херсонського державного університету.
Keywords: дистанційне навчання; підвищення кваліфікації кадрів; система дистанційного навчання «Херсонський віртуальний університет»