ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІ HELP-СИСТЕМИ ЯК ЗАСІБ НАВЧАННЯ ТЕХНОЛОГІЯМ ПРОГРАМУВАННЯ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
Установа освіти «Барановицький державний університет». Об'єктом розгляду є help-системи за технологіями розробки програм. У статті розглядаються можливості використання help-систем як комп'ютерних засобів навчання. Описується інтелектуальна help-система за технологією розробки програм, орієнтованих на обробку семантичних мереж, і можливості її використання в навчанні ІТ фахівців.
Keywords: help-система; комп'ютерні засоби навчання; технології програмування