ВІЗУАЛЬНА ПІДТРИМКА АЛГОРИТМІЧНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ В УМОВАХ ІКТ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
В статті розглядаються питання використання візуалізаторів, зокрема модулю середовище демонстрації інтегрованого середовища вивчення курсу «Основи алгоритмізації та програмування» (http://weboap.ksu.ks.ua), що розроблено в НДІ ІТ Херсонського державного університету, для викладання курсу програмування у ВНЗ.
Keywords: алгоритмічна підготовка вчителів; візуалізація; інтегроване середовище