Аналіз інформаційного фонду бібліотеки вищого навчального закладу (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
У статті наведено результати аналізу структур інформаційного фонду НТБ ім. Г.І. Денисенка НТУУ «КПІ» в розрізі тематичного складу фонду, фонду за типами та видами документів, результати аналізу використання фонду за категоріями читачів та типами документів. Визначений рівень комплектування бібліотеки вищого навчального закладу (ВНЗ). Результати аналізу є підгрунтям для визначення першечергових напрямів оцифрування друкованих видань, що складає основу колекцій електронної бібліотеки ВНЗ.
Keywords: інформаційний ресурс; інформаційний фонд; бібліотека; ВНЗ; електронна бібліотека