Критерії якості електронних навчальних курсів, розроблених на базі платформ дистанційного навчання (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
У статті розглянуто питання оцінювання якості електронних навчальних курсів, що розробляються на базі платформ дистанційного навчання, у контексті вимог Болонської конвенції та подано основні критерії, яким має відповідати такий курс та його складові елементи.
Keywords: електронний навчальний курс; електронний ресурс; критерії якості; платформа дистанційного навчання