Нові підходи до створення системи контролю та оцінювання навчальних досягнень студентів ВНЗ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
Розглядається система управління навчальним процесом у ВНЗ в умовах Болонського процесу, в основі якої знаходиться інформаційно-аналітична система контролю та оцінювання навчальної діяльності студентів. Процеси управління представляються мережею Петрі, що надає можливість будувати імітаційні моделі навчального процесу та визначати оптимальні параметри управління.
Keywords: імітаційне моделювання; контроль; Мережа Петрі; модель; навчальний процес; оцінювання; управління