Організаційні аспекти системи тестування для проміжного і підсумкового контролю знань студентів (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
Проведено системний аналіз організаційних проблем розробки і застосування технологій комп’ютерного тестування у вищій школі та розроблено організаційну і функціональну структури автоматизованої системи тестування для проміжного і підсумкового контролю знань студентів.
Keywords: інформаційна технологія; Системи тестування; функціональна і структурна організація