Інтернет-портал організаційно-методичного забезпечення дистанційних олімпіад з програмування (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
У статті описано Інтернет-портал організаційно-методичного забезпечення дистанційних олімпіад з програмування, його використання в навчальному процесі на заняттях з програмування, факультативах за підготовки обдарованої молоді до олімпіад з програмування.
Keywords: e-olimp; Інтернет-портал; автоматизована перевірка розв’язків; олімпіада з програмування; спортивне програмування