Особливості створення інтернет-порталу дистанційного навчання ECDL для вищих навчальних закладів (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
В статті представлено досвід колективу співробітників науково-дослідного інституту інформаційних технологій ХДУ щодо виконання для Міністерства освіти і науки України науково-технічної роботи, результатом якої буде створення Інтернет-порталу дистанційного навчання ECDL для вищих навчальних закладів.
Keywords: ECDL; дистанційний курс; навчальні матеріали; програмно-методичне забезпечення; система дистанційного навчання