Автоматизація підготовки звітної документаціїї ВНЗ з елементами електронного документообігу (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
Розглядаються питання впровадження інформаційно-комунікаційної технології збору та опрацювання звітної інформації ВНЗ. Пропонується автоматизувати процес підготовки основних звітів ВНЗ. На базі системи, що пропонується можливо впровадити електронний документообіг між Міністерством освіти і науки та ВНЗ України.
Keywords: втоматизація звітності; дистанційний доступ; електронний документообіг; електронний цифровий підпис