Особливості запровадження компетентнісного підходу: досвід україни та країн Європи (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
Стаття присвячена проблемам запровадження компететнісного підходу до формування змісту освіти. Здійснено порівняльний аналіз досвіду країн Європи та України у обговоренні переліку ключових компететностей. Розкрито перспективи для України в питаннях інтеграції компетентнісного підходу до змісту навчальних програм.
Keywords: загальна середня освіта; зміст освіти; ключові компетентності учнів; компетентності; стандарти