Стандарти імпорту/експорту навчального матеріалу в системах дистанційного навчання (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
У статті розглянуті проблеми формування теоретичного та практичного матеріалу для використання в системах дистанційного навчання, а саме, в адаптивних системах дистанційного навчання. Можливість перенесення навчального матеріалу між різними системами дистанційного навчання. Розглянуті основні недоліки існуючих стандартів імпорту/експорту навчального матеріалу з метою їх вдосконалення і т.д..
Keywords: адаптивний процес; квант знань; система дистанційного навчання; стандарти імпорту/експорту