ІКТ грамотність – вимога сучасних систем освіти зарубіжних країн (досвід США) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
У статті проаналізований розвиток і сучасний стан з впровадження інформаційно-комунікаційних технологій і Технологічних стандартів в системі освіти США.
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; навчальний процес; технологічна грамотність