ТЕХНОЛОГІЯ ФОРМУВАННЯ У МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ КОМПЕТЕНТНОСТІ САМООСВІТИ З ВИКОРИСТАННЯМ ПОТЕНЦІАЛУ ІНФОРМАЦІЙНО-НАВЧАЛЬНОГО СЕРЕДОВИЩА (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
Статтю присвячено актуальній проблемі сучасної педагогічної освіти – формуванню у майбутніх педагогів компетентності самоосвіти в процесі їх професійної підготовки. Визначено структурні компоненти розглядуваної компетентності. Обґрунтовано технологію її формування у студентів педагогічних спеціальностей з використанням потенціалу інформаційно-навчального середовища.
Keywords: інформаційно-навчальне середовище; компетентність самоосвіти; майбутній педагог; технологія формування компетентності самоосвіти