ПРОФЕСІЙНІ КОМПЕТЕНЦІЇ ТА ВИМОГИ РИНКУ ПРАЦІ: ДОСВІД ОБ’ЄДНАНОГО КОРОЛІВСТВА (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
Стаття присвячена формуванню компетенцій, які відповідають вимогам ринку праці та навчанню протягом усього життя.
Keywords: Європейський освітній простір; навчання протягом життя; професійні компетенції; ринок праці