Вивчення інвестиційного процесу методами математичного програмування (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
У статті наведені економіко-математичні основи та структура програми, що дозволяє досліджувати процес інвестування методами математичного програмування.
Keywords: інвестування; диверсифікація; дослідження; оптимізація; програмування; ризик