ЗАГАЛЬНИЙ КАРКАС ДЛЯ ОПУБЛІКУВАННЯ МАТЕМАТИЧНИХ WEB ДОДАТКІВ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
Дана система дозволить простий спосіб публікування математичних програм в мережі Інтернет. Незважаючи на те, що автоматична генерація PhP скриптів – доволі тривіальна задача, не існую ніякої системи яка б дозволила перетворити математичну програму, написану в системі розрахованій на роботу на локальному комп’ютері в повноцінний web додаток. Головна частина такої системи – це проста, заснована на XML мова, яка дозволяє зробити повний опис математичної програми.
Keywords: framework; web додатки; XML; математичне програмування; публікація