Про метрики оцінювання якості електронних навчальних ресурсів (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
Представлені результати моделювання виміру якісних характеристик навчальних матеріалів для забезпечення моніторингу якості електронних навчальних інформаційних ресурсів вищого навчального закладу. Як ілюстрація використовується система дистанційного навчання «Херсонський віртуальний університет».
Keywords: дистанційне навчання; критерій якості електронних навчальних ресурсів; метрики; моніторинг контролю якості; типи