СТРУКТУРА ТА МОЖЛИВОСТІ ПМ «СЕРЕДОВИЩЕ РОЗВ’ЯЗАННЯ» ІНТЕГРОВАНОГО ПРОГРАМНОГО СЕРЕДОВИЩА «MATHLOGIC V.2» (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
Дана стаття представляє програмний модуль «Середовище розв’язання» інтегрованого програмного середовища MathLogic v.2, (МЛ2), яке виконано в рамках проекту Terra Mathematica у лабораторії розробки та впровадження педагогічних програмних засобів. У статті описана структура ПМ «Середовище розв’язання», розкриті особливості її функціональності, а також технології та методи, які були використані для їх реалізації.
Keywords: висловлювання; квантор; логіка висловлювань; математична логіка; предикат