ДОВІДНИК ІНТЕГРОВАНОЇ СЕРЕДИ ВИВЧЕННЯ КУРСУ АНАЛІТИЧНА ГЕОМЕТРІЯ ДЛЯ ВИЩИХ УЧБОВИХ ЗАКЛАДІВ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
У роботі, на прикладі PM Довідник Інтегрованого середовище вивчення курсу Аналітична Геометрія для вищих навчальних закладів, показано властивості мови Aplan і можливості її використання для вирішення різних задач пов’язаних з арифметичними обчисленнями,перетворенням та розбором складних виразів. З програмної точки зору представлене застосування мови. Детально розглянуте математичне ядро довідника модулю ISA програмного продукту Аналітична Геометрія. Показано архітектуру та можливості довідника а також наведені приклади задач, які можливо вирішити за його допомогою.
Keywords: Клубок; математичне ядро; представлення