СИСТЕМА АВТОМАТИЗОВАНОГО ТЕСТУВАННЯ ОЛІМПІАДНИХ ЗАДАЧ UNIVERSAL OLYMP CHECKER V.1.1 (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
Стаття присв’ячена проблемі створення системи автоматизованого тестування олімпіадних задач. Головна мета данної доповіді – поділитися досвідом в розробці та впровадженні програмних засобів для автоматичного оцінювання.
Keywords: автоматизація; тестування; олімпіада; програмування