Організація процесу тестування у дистанційному навчанні (на базі системи дистанційної освіти «Херсонський віртуальний університет, 2.0») (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
У даній статті представлена характеристика процесу тестування, а також розглянуті різні типів питань тесту, які реалізовані в системі дистанційного навчання «Херсонський Віртуальний Університет, 2.0».
Keywords: адаптивне тестування; дистанційне навчання; лінійне тестування; пси-тестування; тестування