ДІАГНОСТИКА НАВЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ З ТЕМИ «МОВА ГІПЕРТЕКСТОВОЇ РОЗМІТКИ HTML» (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
Застосування автоматизованого поточного тестування підчас викладання інформатики розглядається з точки зору педагогічної діагностики. Визначаються переваги автоматизованого тестування та особливості тестової діагностики навчальних досягнень учнів. Пропонується багатоваріантний тест для поточного тестування з теми «Мова гіпертекстової розмітки HTML», обґрунтовується його структура.
Keywords: педагогічна діагностика; тест; інформатика