Проектування та можливості модулю «Лабораторні роботи» інтегрованого середовища «Основи алгоритмізації та програмування» (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
У даній статті будуть розглянуті архітектура та переваги інтеграції модулю «Лабораторні роботи» середовища дистанційного навчання «Основи алгоритмізації та програмування».
Keywords: інтеграція; інтегроване середовище; модуль; посилання; система; таблиця