ФОРМУВАННЯ НАВЧАЛЬНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ РЕСУРСІВ ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ВАДАМИ ЗОРУ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
У даній статті розглядається проблема навчання інформаційним технологіям людей з вадами зору. В роботі описуються технології та алгоритми, які використовуються для створення навчальних посібників у форматі DAISY. Акцент робиться на актуальному стані забезпечення та розробки сучасних інформаційних технологій та їх адаптації для потреб людей з вадами зору.
Keywords: DAISY; незрячий; ІТ; аудіо-книга; книга що „розмовляє”.