Ефективне використання «середовища розв’язання задач» системи дистанційного навчання «Web-Almir» при вивченні курсу лінійної алгебри (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
У даній статті теоретично проаналізовано питання щодо вивчення курсу лінійної алгебри як однієї із фундаментальних розділів математики. Запропоновано виклад матеріалу проводити методом застосовування «Середовища розв’язання задач».
Keywords: «Web-Almir»; «Експерт»; «Середовища розв’язання задач»; інформаційно-комунікативні технології; лінійна алгебра