Системи комп‘ютерної математики та їх роль у математичній освіті (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
У даній статті мова йде про програмні засоби комп‘ютерної математики. Розглядається можливість застосування і визначено роль систем комп‘ютерної математики в навчанні математики і в математичній освіті.
Keywords: інформаційні навчальні середовища; комп‘ютерна математика; методика навчання математичних дисциплін; програмні засоби; системи комп‘ютерної математики