Адаптація учбового плану бакалавра спеціальності “Інформатика” Херсонського державного університету до Computing Curricula(CC) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2008)
У статті описано основні відомості про традиції навчання інформатики в Україні, розглянуто рекомендації СС, описано адаптований план спеціальності “Інформатика” ХДУ, вибір дисциплін у плані за вибором вузу та студента.