Роль українських університетів при створенні “технологічних інкубаторів” (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2008)
У даній статті розглядаються можливості для економічного зростання та бізнес розвитку заснованих на університеті інкубаторів. Представлені університети є чудовими джерелами допомоги технічного і бізнес управління для стартового бізнесу в інкубаторі та національної політики, а також призначені для підтримки створення інкубаторів в Українських університетах.