Особливості моделі дистанційного навчання в освітньому порталі (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2008)
Визначені характерні особливості умов дистанційного навчання освітнього порталу та умови оптимізації комп’ютерних технологій.