Проблеми використання ресурсів інтернет у професійній підготовці магістрантів (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2008)
У статті актуалізовано питання удосконалення підготовки магістрантів за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій. На основі аналізу українського сегменту Інтернет класифіковано національні Інтернет-ресурси з магістратури (офіційні ресурси, ресурси для дистанційного навчання магістрів, особисті сайти магістрантів, сайти послуг по навчанню за кордоном). Автор також проаналізувала показові закордонні сайти, що орієнтовані на допомогу у підготовці магістрантів.