Інформаційно-комп’ютерні технології в освіті: шляхи реалізації (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2008)
В статті розглядається практичний аспект впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у сферу управління та навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладах, обґрунтована потреба впровадження INTERNET-ресурсів в освітній процес, та описано досвід роботи з впровадження інформаційно-комунікаційних технологій на прикладі Білозерського району Херсонської області.