Використання освітнього порталу для дистанційного навчання (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2008)
З 2007-2008 н.р. для магістрів факультету фізики, математики та інформатики Херсонського державного університету було вирішено в рамках передбаченного Міністерством освіти та науки курсу “Методика викладання інформатики у вищих навчальних закладах” впровадити дистанційні форми навчання у вигляді програмних та елективних Інтернет-курсів. Мета курсу: дослідження, аналіз, пошук методичних і практичних рішень питань в області дистанційного навчання предметів природничо-математичного напряму й використання системи MOODLE в освіті.