Підходи до формування інформаційної компетентності вчителя загальноосвітнього навчального закладу (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2008)
Одна з головних проблем реалізації компетентністного підходу в системі середньої освіти – створення загальноприйнятої методики формування ключових компетентностей вчителів. У статті розкривається зміст і структура поняття інформаційної компетентності вчителя старшої школи, а також шляхи створення шкільної інформаційно-аналітичної системи, яка забезпечить необхідні умови для підвищення інформаційної компетентності вчителів різних предметів шкільного циклу.