ПЕДАГОГІЧНА ДІАГНОСТИКА З ВИКОРИСТАННЯМ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2007)
Проаналізовано технологію автоматизованої педагогічної діагностики. Запропоновано стратегію тестування та алгоритм оцінювання. На базі цієї методики розроблено програмне забезпечення “Експерт 3.02”. Запропоновано методику адміністрування бази тестових завдань, яку апробовано у Харківському національному педагогічному університеті.