МОДЕЛЮВАННЯ ІНСТРУМЕНТУ ІНТЕРАКТИВНОЇ ВЗАЄМОДІЇ “ВІРТУАЛЬНА ДОШКА” ДЛЯ ПРОЕКТУ “ХЕРСОНСЬКИЙ ВІРТУАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ 2.0” (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2007)
У статті розглядаються передумови для створення в системі дистанційного навчання ефективної моделі взаємодії т’ютора й слухачів. А також описання і принципи проектування подібних моделей.